avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Daca eau un telefon mobil pe abonament si nul platesc. ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Daca eau un telefon mobil pe abonament si nul platesc. CE SE INTAPLAMPLA?

Daca eau un telefon pe abonament din germania si plec in romania. Ce se poate intampla?
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2019
Nelu1991, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nelu1991 , utilizator 18:30, 1 Aprilie 2019
Este posibil sa va incadreze pe inselaciune si sa aveti probleme penale serioase.
Nemtii se supara cand este vorba de bani...
Stiti ca la ei, femeia si barbatul platesc nemteste...adica...jumatate si jumatate...
Dar posibil sa ma gaseasca in romania si sa ma puna sa platesc
Normal ca va pot gasi...
Doar daca mergeți prin tari africane subdezvoltate nu va pot gasi ca acolo nici nu exista semnal...
Am inca o intrebare cunosc pe cv care a luat din germania cum vreo 5 ani in urma 3 telefoane si nu ia venit nimic in romania dar sa si intors si in germania si tot nimic nu ia venit posibili sa ii vina dupa cati va ani ib romania. Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2019
Nelu1991, utilizator
Ma mir ca cineva chiar ti-a raspuns, nu cred ca aici este locul unde sa intrebi inainte sa furi ceva cum poti sa scapi :)).

Poate a avut prietenul tau noroc, ulciorul care nu merge de multe ori la apa, ia-l si tu si vezi poate se sparge la tine :)

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt în germania, și ma confrunt cu o pb. am făcut ... Adina@1980 Adina@1980 Buna ziua! Sunt în Germania, și ma confrunt cu o pb. Am făcut la începutul anului un abonament la telefoane, însă în final nu am primit telefonul pentru ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit! alinapa alinapa Buna ziua! Am un rest de plata la o banca de 1.700 ron si nu am putut sa imi mai achit creditul. Eu sunt plecata din tara si mi-am stabilit resedinta in ... (vezi toată discuția)
Furt cu valoare redusa in germania Dees Dees Buna ziua , sint speriata. Ieri am fost prinsa intr-un magazin de haine ca am furat in valoare de 24 de euro.. In Germania Mi-e frica tare . Este prima ... (vezi toată discuția)