Buna ziua! Sunt în Germania, și ma confrunt cu o pb. Am făcut la începutul anului un abonament la telefoane, însă în final nu am primit telefonul pentru care am încheiat abonamentul, totul sa desfășurat telefonic și pe emai, în final am renunțat la telefon, însă între timp mi-au tot venit facturi, deși eu nu am luat telefon sa beneficiat de vreun serviciu din partea companiei respective! La momentul actual mi-a venit acasă un plic galben pe care l-am descifrat cât am putut fiindcă nu vb limba germana, și în care scrie ca urmează sa a-mi pună poprire pe conturi, în cât timp se poate realiza aceasta poprire, deși repet nu am beneficiat de nici un serviciu sau telefon din partea acelei companii, sunt bună de plata efectiv degeaba!
În Germania nu există PROTECȚIA CONSUMATORULUI. Deci la acest capitol nemții stau mai prost ca românii.
Deci în Germania nu aveți o instituție a statului către care să vă plângeți și să reclamați abuzurile.
Din România nu vă poate ajuta nimeni cu nimic dpdvj.
Daca nu cunoasteti limba, nu trebuia sa semnati un contract, vedeti daca in contract de vb ceva de un telefon, cred ca ati inteles gresit. Oricum, sunteti buna de plata
Telefoane anonime
dunguta
Probabil ca fiecare , din cand in cand , primeste cate un telefon , din greseala noaptea pe la ore mici .Nu le acorzi importanta dar cand acestea devin un ... (vezi toată discuția)