avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se califica furtul de apa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se califica furtul de apa

Buna ziua,din nou:)de 2 ani de zile platesc facturi destul de mari la apa si de curand s a descoperit ca vecina mea este racoradta la reteaua mea de apa.Cum se califica situatia aceasta.?
Mi s a confirmat ca s au luat masuri insa acum nu vrea sa plateasca :)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: chirilageorgia , utilizator 08:12, 26 Martie 2019
Cred ca puteti face plangere penală pentru furt, mergeti la Poliție și discutati cu dumnealor.
Buna dimineata . multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am o problema foarte mare. asociatia noastra de chiriasi ... CarmenTrifan18 CarmenTrifan18 Buna seara! Am o problema foarte mare. Asociatia noastra de chiriasi (locuiesc la ANL-uri) are datorii la apa de peste 7 miliarde de lei (vechi). Mai precis, ... (vezi toată discuția)
Furt nereclamat chinook chinook Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce sa fac in urmatoarea situatie: Acum vreo 3-4 luni am fost anuntati ca s-a furat apometrul scarii de bloc unde locuiesc ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice rodik_iuliana rodik_iuliana Subiect: tulburarea linistii publice Mesaj ----------------------------------------------------------------- nu stiu ce sa mai fac, cum sa mai procedez k ... (vezi toată discuția)