avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Propietate

Bună ziua.Dacă ar fîn vorba despre un proces (casa)intre copii proprietarului casei care a( decedat )și chiriași (fără contract)unde s-ar desfășura acesta în județul unde este casa înregistrată la primarie sau în județul unde stau copii.multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 10:03, 26 Martie 2019
Depinde ce obiect are procesul. Daca copiii se cearta pe calitatea de mostenitor, atunci se judecata la ultimul domiciliu al defunctului. Actiunea de evacuare a dvs. sunt de competenta judecatoriei in circumscriptia careia se afla situat imobilul ocupat fara drept ori, dupa caz, inchiriat sau arendat, chiar daca locatarul a parasit imobilul sau contractul a incetat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea chiriasilor primariei foteaic foteaic Chiriasii primariei au adus modificari majore imobilului inchiriat de la primarie cat si celui al carui sunt proprietar. Pot cere evacuarea acestora? ... (vezi toată discuția)
Cum pot scoate din apartament concubinul? alina.livia alina.livia Suntem despartiti, el sta in apartamentul meu. Avem si o fetita impreuna . Nu suntem casatoriti. El are buletinul pe adresa unde domiciliem. Buletinul expira ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune- cum intru in posesia apartamentului? taniaM taniaM in urma divortului ,am ramas cu un apartament in care am fost de acord sa locuiasca in continuare fostul sot,in contextul in care eu si copilul ne-am mutat din ... (vezi toată discuția)