avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă GDPR
Discuție deschisă în Discuţia la modă

GDPR

Buna ziua! Reprezint o agentie de publicitate ( microentitate) si nu stim cum sa procedam cu protectia datelor cu caracter personal. Sa contactam o firma care se ocupa si care sa ne tina cursuri sau unul dintre colegi sa devina Operator de date? Cum se procedeaza, care este cel mai eficient mod?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2019
DianaAnd, utilizator

Alte discuții în legătură

Revisal Angela E Angela E Buna tuturor, As dori sa imi infiintez o firma care se va ocupa de completarea si transmiterea Revisalului pt diferite firme & companii. Am inteles ca va ... (vezi toată discuția)
Protectia datelor comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Avem un site online, de unde preluam comenzi pentru vanzare, pentru care inteleg ca trebuie sa avem o persoana desemnata, responsabila cu protectia ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de prelucrare a datelor cu caracter personal in cazul unei agentii imobiliare MAUWIS MAUWIS Buna ziua, reprezint o agentie imobiliara din Bucuresti, prin intermediul agentiei avem contact cu clienti , proprietari. Intrebarea mea pentru dvs este daca ... (vezi toată discuția)