avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... protectia datelor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

protectia datelor

Buna ziua,
Avem un site online, de unde preluam comenzi pentru vanzare, pentru care inteleg ca trebuie sa avem o persoana desemnata, responsabila cu protectia datelor clientilor. Acum nu stiu exact care este procedura si as vrea sa ma lamuriti; eu inteleg ca:
-trebuie sa ne inscriem la ,, AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL’’ , care se poate face si on-line;
-persoana pe care noi vrem sa o desemnam este angajata la noi in firma, are studii in domeniu IT, se ocupa de site, urmand a da o decizie interna si a o numi ,, cu acte ‘’ pentru aceasta responsabilitate plus act additional la fisa postului ; nu inteleg daca TREBUIE SA SE CALIFICE PRIN CURSURI DE CALIFICARE PENTRU A OCUPA ACEASTA RESPONSABILITATE ...?
Este correct cum am inteles eu si cum as vrea sa procedez? Insist pentru faptul ,, DACA ARE NEVOIE SI DE ALTE CURSURI ‘’ SPECIALE PENTRU PROTECTIA DATELOR.
Multumesc.


Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:38, 24 Aprilie 2018
Responsabilul cu protecția datelor: Ce variante are firma ta pentru a ocupa funcția de DPO
www.avocatnet.ro/articol_458...

sau

Cum trebuie să fie DPO (responsabilul cu protecția datelor)
[ link extern ]
Multumesc, model pentri fisa postului pentru cor 242231 imi puteti da?
Vedeti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare dpo rrramor rrramor Buna ziua, Un DPO intern, angajat propriu, se numeste prin Decizie interna sau prin schimbarea incadrarii in contractul de munca? Mentionez ca daca il ... (vezi toată discuția)
Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Conform legii, din 25.05.2018 intra in vigoare anumite Reguli privind protectaia datelor cu caracter personal. Societatile comerciale ... (vezi toată discuția)
Functie cim dpo CristianaGh CristianaGh Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: O companie doreste sa isi numeasca Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal ... (vezi toată discuția)