avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Bună ziua, doresc sa știu dacă o hotărâre este definitiva prin neapelare se poate ataca în instanta? Sau rămâne asa? Și nu sa pus un termen pentru achitarea sulte trebuie sa merg în instanta ptr stabilirea termenului?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:24, 26 Martie 2019
Buna seara,
Daca nu este atacata ramane definitiva.
Ca sa va primiti sulta apelati la un executor dupa legalizarea sentintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul de primire a hotararii definitive? ciuleafar1 ciuleafar1 Buna ziua. Am primit hotararea civila referitor la o iesire din indiviziune din 15 mai a.c. Desi au trecut mai mult de 30 zile de la data la care se putea face ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma pronuntarii divortului cu minori, in data ... kittyanemarie kittyanemarie Buna ziua! In urma pronuntarii divortului cu minori, in data de 3 ianuarie a.c.(decizia nu este definitiva), tatal este obligat la pensie alimentara, pe care ... (vezi toată discuția)
Am de achitat o sultă în urma unui partaj, dar în hotărâre nu era comunicat niciun termen. am depus cerere pentru un termen de 6 luni, are dreptul fostul soț să-l schimbe? Ann@ Ann@ Bună ziua! Am o nelămurire în legătură cu achitare sulta partaj, momentan am primit comunicare hotărâre însă termenul pentru a achita sulta nu este ... (vezi toată discuția)