Buna , as avea o întrebare ,exista o posibilitate sa faci pe cineva sa renunțe la a distruge propria locuința prin săpături de fier vechi prin beton , pt a avea bani de țigări, tin sa precizez ca in curând se va dărâma pereți casei, este casa mamei mele si ea face aceste săpături, eu locuiesc in aceiași curte dar in alta casa, casa este pe numele ei si nu stiu cum sa procedez, facturile le achit eu, mâncare la fel, si are o pensie de 950 lei, eu am investit bani in casa unde stau si investesc și in casa mamei mele, dar as vrea sa o fac sa renunțe, va rog sa ne dați un sfat ce putem face in cazurile acestea
Subiectul postarii este neclar.
Conform legii sanatatii ati putea sa o internati la un spital de psihiatrie daca are tulburari de comportament, este un pericol pentru sine sau altii cu voia sa sau prin intermediul Politiei cand mai face fapte de genul sau daca are tulburari de comportament si nu si ia tratamentul.
Eventual varianta numarul 2 vbiti cu un avocat cu privire la proprietate daca va ajuta cu ceva.
Disputa familiala
alinaparvu
Buna ziua,ma adresez dvs intr-o problema de familie delicata. Fratele sotului meu sufera de schizofrenie,acesta locuind cu soacra mea-mama lor,cea care il si ... (vezi toată discuția)