avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neconcordanta revisal cu d112
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neconcordanta revisal cu d112

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie, si va rog sa ma ajutati:
la o soc a fost introdus gresit un cim care trebuia la o alta firma.
In revisal a fost asa: introducere date salariat, introducere date contract si apoi s-a sesizat ca nu trebuia pe acea firma....s-a pus bifa si s-a trecut radiat.....poate ca trebuia mai intai sa-i trecem data de incetare si apoi sa se procedeze la radiere ???
In registrul salariati nu apare nici la lista de contracte active, nici la inactive
Dar acum apare la anaf, ca este in fiecare luna a anului 2018 in revisal si nu este in d112. Este logic ca nu trebuie sa fie in D112, dar cum sa rezolvam sa nu mai apara in revisal??

Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
anymaryh, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:53, 27 Martie 2019
In revisal nu se poate șterge definitiv o înregistrare.
nu intentionez sa sterg, ci sa nu mai apara radiat activ

intre timp am fost la itm si trebuie sa fac o adresa in care sa explic situatia, si cu raspunsul de la itm, sa fac apoi o adresa catre anaf
in situatia cand se mai inregistreaza un un salariat/contract eronat, care trebuia la o alta firma, trebuie mai intai de incetat contractul, de trecut explicatia si apoi de radiat...ca sa nu mai apara radiat activ
Va apare c.i.m. radiat in revisal pana la modificarea programului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere salariat din revisal anadaniela65 anadaniela65 Am radiat contractul unui salariat.In momentul in care vreau sa radiez si salariatul imi cere sa confirm actul de identitate.(la inregistrare salariat nu am ... (vezi toată discuția)
Cum pot inceta un cim radiat sa apara incetat si in sistem? Aniia Aniia Ma confrunt cu o speta din care nu ma mai vad salvata, asa ca daca ma puteti ajuta va rog tare frumos sa imi raspundeti cat de repede se poate. Am avut o ... (vezi toată discuția)
Anulare contract revisal neprezentare salariat miruna82 miruna82 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema.. in data de 4 iulie am raportat in Revisal un contract nou de munca cu data de incepere 8 iulie. Am convenit cu ... (vezi toată discuția)