avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz semnarea act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz semnarea act aditional

Buna ziua,
Angajatorul vrea ca eu sa semnez un act aditional prin care imi creste perioada de preaviz de la 30 la 45 de zile. Ce se poate intampla daca refuz semnarea actului aditional.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 27 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunteti obligat sa semnati asa ceva... in cazul in care nu semnati , atunci exista posibilitatea ca angajatorul sa exercite anumite sicane in activitatea dvs astfel incat sa va poate concedia sau sa va dati demisia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod al muncii PopaManuela68 PopaManuela68 Are dreptul sefa mea sa mareasca durata preavizului de la 20de zile la 45de zile lucratoare fara acordul salariatilor? Cum ne putem apara?Daca imi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz functie conducere in cazul demiterii/restructurarii pe motive economice tipar tipar Buna ziua , Sunt director transporturi ( incadrarea in cartea de munca ) la o societate comerciala srl.Urmeaza sa fiu demis pe motive de situatie economica ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare aa la cim - noul cod al muncii andrei_petrescu1 andrei_petrescu1 Buna ziua, Ce se intampla daca un angajat refuza semnarea actului aditional la CIM, cu prevederile noului cod al muncii? Se pot dispune masuri impotriva ... (vezi toată discuția)