Buna ziua! Vreau sa multumesc intai domnilor avocati pentru raspuns si tuturor celor care mi..au scris si mi..au dat sfaturi. Acum stiu ca o custodie comuna este doar pe hartie, ,,binele superior al copilului,asa cum scrie legea este vorbarie,ca, incepand cu gradinita,acoala,asistentul social de la primarie nimeni nu se apleaca indeajuns pentru a vedea ce se intampla cu adevarat cu un copil dupa divortul parintilor! Este suficient ca se afla la mama nu domnilor? Cu tot respectul pentru mamele,mame pana la sacrificiu,mai sunt si categoria celor carora doar nasterea le..a facut mame,in realitate sunt egoiste,folosesc copilul drept mijloc de razbunare pe fostul,abuzeaza fizic si emotional fiinta pe care ar trebui sa o iubeasca mai presus de ele.Am spus si repet,parintii divorteaza dar nu divorteaza si de copil,acel ingeras care ii iubeste egal,deopotriva pe toti,parinti, unchi si matusi de ambele parti.Iubirea fata de copilul tau nu poate fi cu toane! Intr..adevar nu toti tatii suntem perfecti dar suntem multi cei care ne iubim copilul mai presus de noi si ii putem oferi tot ce trebuie sa creasca frumos si sanatos la domiciliul nostru,iar mama abuziva sa nu ii mai poata face niciun rau.Am deschis proces de restabilire a domiciliului copilului dar oare voi reusi? Ce pot spune cu siguranta este ca daca voi pierde,copilul meu este condamnat si cand spun asta nu doar folosesc cuvinte mari,este o cruda realitate! Si multi dintre cei patiti o stiu! Va multumesc!