avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... O. P CONDITIONAT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

O. P CONDITIONAT

Bună ziua!
În urma unui contract de vânzare cumpărare asupra unui imobil ipotecat de noi vânzători la BCR, Btrl a emis un O.P. CONDIȚIONAT către BCR în data de 22.03.19 pt. Achitarea creditului care avea o data de rezolvare 29.03.19... Banii au întrat în Bcr, dar în contul nostru abia pe 27.03.19 spunându-mi-se ca au stat în BCR centrala??!! Aveam termen de finalizare la notar 29.03.. Pentru a întra și diferența pentru imobil. Bcr nu a emis nici azi 28.03.adresa de radiere... Cand tb. Sa între banii?? Ii pot da în judecata sau sa sesizez opc pentru blocaj bani și procedura de vânzare cumpărare?

Alte discuții în legătură

Cum poate fi apartamentul achizitionat de la un dezvoltator imobiliar in insolventa ,prin contract de vanzare cumparare ,. liber de sarcini?? yaryna yaryna buna ziua, Sunt un proprietar din Bacau care a achizitionat un imobil , apartament cu 2 camere intr-un bloc a unui dezvoltator imobiliar din Bacau ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru vanzarea unei locuinte luat cu credit ... Zebian Zebian Care sunt pasii pentru vanzarea unei locuinte luat cu credit imobiliar ipotecar? Suma restanta este de exemplu 30.000e si pretul cerut este de 60.000e ... (vezi toată discuția)