avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie

Buna ziua imi cer scuze ca va deranjez situatia mea este:
Eu si sotul meu lucram in Anglia de trei ani avem o fetita si de un an am aplicat pentru alocatie (de catre o doamna contabila autorizata)!Cand am intrebat pe Doamna Contabila cum se procedeaza sa oprim alocatia din Romania a spus ca se va opri automat in momentul cand vom incepe sa primim aici!Mama mea imi spune ca alocatia intra in continuare pe card in Romania dar eu primesc si aici alocatia!ce trebuie sa fac!Multumesc
Cel mai recent răspuns: Eumari , utilizator 14:18, 29 Martie 2019
Sunati la AJPIS de care apartineti si explicatile situatia exacta.
Am sunat si au zis ca statu de aici tre sa completeze formularele E401 si E 411 si sa trimita prin fax la adresa care mi-au dato ei! dar cui sa ma adresez aici nu stiu !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Carla beatrice Carla beatrice Am o fetita de 14 luni pe care am nascuto in italia ,anul trecut in decembrie am fost acasa pt actele romanesti si am depus dosaru pt alocatia de 200 ron ,avea ... (vezi toată discuția)
Incetarea alocatiei pentru copii care nu mai locuiesc in romania o_mamica o_mamica Buna ziua! Doresc sa stiu in ce modalitate se poate face legal si corect incetarea alocatiei copiilor mei- de 6 luni locuim in Austria,cu drept de rezidenta. ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana irina37 irina37 Buna ziua,deranjez cu cateva intrebari.Am 2 copii o fata de 11 ani si baiatul de 13 luni si suntem in Spania de multi ani atat eu cat si sotul.Fata este ... (vezi toată discuția)