Ce se intampla cand apasati "sterge"? Pe mine ma intereseaza urmatoarele lucruri, standard atunci cand raportati o problema.
1. In ce pagina sunteti.
2. Ce rezultat ati dori sa se intample?
3. Ce se intampla cu adevarat. Ar fi utila o descriere amanuntita a rezultatelor care se intampla.
4. Ce aplicatii folositi. In special, browserul (internet explorer, firefox, etc.)
Am avut si eu problema asta acum ceva luni, nu stiu daca era din cauza setarilor din calc meu...
Imi afisa aceeasi pagina (era ceva gen refresh rezultatul), cu mesajul nesters, si scria javascript (0), ceva de gen...
Mergea insa daca stergeam cu alt motiv, completand campul liber de acolo, nu mergea daca selectam mesaj dublat etc. Si mergea numai daca apasam enter, nu butonul de sterge cu mausul... :D
Ajuta explicatiile astea de repetent? Si cand te gandesti ca am pregatire informatica si un titlu luuuung in domeniu! :))
Multumesc AVLIL:coffee:
Prin incercari similare, am reusit si eu .....imposibilul pe cai ocolitoare.Din pacare/fericire n-am mai avut nevoie in ultimile zile.Data viitoare cred ca o iau din nou cu exploratul.Promit sa scriu si un jurnal de calatorie!B-)