avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Este legal ca statul austriac sa refuze plata ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Este legal ca statul austriac sa refuze plata maternității?

Bună! Soția a lucrat în Austria, plătind-și lunar dările și asigurările sociale la stat. Ea a lucrat 1 an și 4 luni înainte de a naște. Țin sa menționez ca soția a primit banii pentru prenatal și postnatal ( 5 luni), după care nu a mai primit niciun cent. Astăzi a primit o scrisoare de la SVA, în care scrie ca nu se încadrează pentru a primii maternitate și ca ar trebui sa încerce soțul în România sa beneficieze de concediu de paternitate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:57, 30 Martie 2019
Aceste aspecte le aflati de la o persoana specializata in legislatia statului respectiv.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile unui femei care lucreazã in austria ggdaniel ggdaniel buna ziua,puteți sa-mi spuneți va rog daca sotia mea care lucreaza in Austria forme legale ca ingrijitoare va pute beneficia de prenatal si post ... (vezi toată discuția)
Dacă prietena mea nu va avea decât 9 luni lucrate până la ... Bejinariu1 Bejinariu1 Dacă prietena mea nu va avea decât 9 luni lucrate până la momentul nașterii exista vreo posibilitate să primească prenatal? Ms mult (vezi toată discuția)
Concediere gravida cu art 65 cm mihavisa mihavisa cum trebuie sa procedeze o salariata gravida care este concediata cu art 65 din CM pentru a-si pastra drepturile de asigurari de sanatate si sa beneficieze de ... (vezi toată discuția)