avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Se poate transforma PFA în SRL TAXI?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Se poate transforma PFA în SRL TAXI?

Salut! De ceva timp am o nelămurire, as vrea sa transform PFA-ul în SRL. Aici intervin o suta de întrebări : se pot trece autorizațiile, mașinile și ceasurile de taxi pe SRL?? Tin sa menționez ca am 4 mașini autorizate și 3 angajați..

Alte discuții în legătură

Cumparare firma john-doe john-doe Buna ziua, Sunt interesat sa cumpar o firma de taxi (PFA se transforma in firma prin ceva hotarare de guvern privind legea taximetriei licenta se transfera ... (vezi toată discuția)
Cesionare autorizatie taxi pfa florin19861 florin19861 Buna seara! Am o nelămurire privind demersurile dobândirii unei autorizații taxi PFA si transformarea in SRL. Din cate am inteles pe aici se poate si sunt ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ptr servicii de taxi octavian41 octavian41 cum se tine contabilitatea la un srl ptr servicii de taxi? (vezi toată discuția)