avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... În ce condiții poate fi folosit fondul de reparații ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

În ce condiții poate fi folosit fondul de reparații constituit de o asociație de proprietari? Este nevoie ca toți să își dea acordul pentru realizarea unor lucrări?

In ce conditii poate fi folosit fondul de reparatii constituit de o asociatie de proprietari? Este nevoie ca 100% din locatarii unui condominiu sa isi exprime acordul pentru realizarea unor reparatii, in cazul in ca reparatiile ce trebuiesc realizate fac parte din spatiul comun ? M-ar ajuta exact articolul si legea, intrucat doresc sa intocmesc o solicitare de utilizare a fondului de reparatii. Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Psihosex , utilizator 23:53, 1 Aprilie 2019
Astea sunt chestii marunte - eu credeam ca vreti sa schimbati tevi, sau sa reparati acoperisul - care tin de un bun simt minimal al administratorului.. Poate nu ar fi deloc in plus sa incercati sa aflati daca are o fisa a postului, si mai ales daca o respecta, caci din intrebarea dvs, nu prea reiese asta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creșterea fondului de reparatii Pavelnina Pavelnina Buna ziua Ce ar trebui sa știm,noi proprietarii unei asociații de bloc,atunci cind se hotărăște dublarea sumei pentru fond de reparații ? Nu ar trebui ... (vezi toată discuția)
Reparație acoperis Ada Monica Ada Monica Bună. Avem mare nevoie de un sfat. În timpul unei furtuni mari , acoperișul blocului a fost smuls. Trebuie reparat urgent . Mentionez ca e un bloc cu ... (vezi toată discuția)
Pot fi obligat de asociatia de locatari sa platesc ? quantumrevers quantumrevers Buna ziua , Ma adresez dumneavoastra intr-o anumita problema si anume : Asociatia de locatari a hotarat cateva modificari legate de intrarea in bloc si anume ... (vezi toată discuția)