emiliavioleta 
	    	Utilizator

emiliavioleta 
	    	Utilizator	    

Bună ziua, am o întrebare în legătură cu schimbarea numelui. În curând voi împlini vârsta de 18 ani, și voi putea să îmi schimb numele în mod legal, reprezentând o dorință veche. Cu toate acestea, motivul pentru care doresc să îmi schimb numele nu coincide cu motivele considerate întemeiate din punct de vedere legal, dorind să îmi schimb numele pentru a căpăta un înțeles mai internațional. Pe lângă acest fapt, numele meu actual nu îmi este pe plac. Care sunt șansele ca schimbarea mea de nume să fie aprobată?
~ final discuție ~
 catalin_adam_25	                   

Buna ziua,
As dori sa va intreb daca este posibila schimbarea numelui meu de familie pe cale administrativa daca acest lucru este dorit de un alt membru al ... (vezi toată discuția)
	                    catalin_adam_25	                   

Buna ziua,
As dori sa va intreb daca este posibila schimbarea numelui meu de familie pe cale administrativa daca acest lucru este dorit de un alt membru al ... (vezi toată discuția)

amyamely	                   

Doresc sa stiu care sunt prevederile care reglementeaza schimbarea numelui unui minor rezultat din casatoria anterioara, situatia fiind urmatoarea:
Sunt ... (vezi toată discuția)
	                    amyamely	                   

Doresc sa stiu care sunt prevederile care reglementeaza schimbarea numelui unui minor rezultat din casatoria anterioara, situatia fiind urmatoarea:
Sunt ... (vezi toată discuția)

newmanq	                   

Nu stiu daca postez in categoria corecta dar nu am gasit una mai potrivita decat aceasta. Am o intrebare, pot sa imi schimb numele de familie pe care la purtat ... (vezi toată discuția)
	                    newmanq	                   

Nu stiu daca postez in categoria corecta dar nu am gasit una mai potrivita decat aceasta. Am o intrebare, pot sa imi schimb numele de familie pe care la purtat ... (vezi toată discuția)