gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

Ares-3, moderator
 Ares-3, moderator 	
			 newmanq 
	    	Utilizator

newmanq 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 CantaCristinaAncuta	                   

La căsătorie am păstrat doar numele sotului, acum la divort eu îmi redobandesc numele dinaintea casatoriei. Iar as dori daca se poate sa ii adaug si numele ... (vezi toată discuția)
	                    CantaCristinaAncuta	                   

La căsătorie am păstrat doar numele sotului, acum la divort eu îmi redobandesc numele dinaintea casatoriei. Iar as dori daca se poate sa ii adaug si numele ... (vezi toată discuția)

PaxinoNiculae	                   

Buna ziua ..Sunt divortat si port numele de familie al fostei sotii ,acum doresc sa ma recasatoresc si sa purtam ambi soti numele meu avut anterior adica cel ... (vezi toată discuția)
	                    PaxinoNiculae	                   

Buna ziua ..Sunt divortat si port numele de familie al fostei sotii ,acum doresc sa ma recasatoresc si sa purtam ambi soti numele meu avut anterior adica cel ... (vezi toată discuția)

lery	                   

am divortat acum 2 ani si am un copil minor care mi-a fost incredintat pentru crestere si educare,sentinta este definitiva si irevocabila,acum m-am recasatorit ... (vezi toată discuția)
	                    lery	                   

am divortat acum 2 ani si am un copil minor care mi-a fost incredintat pentru crestere si educare,sentinta este definitiva si irevocabila,acum m-am recasatorit ... (vezi toată discuția)