avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cat la suta din salari pot retine?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cat la suta din salari pot retine?

Buna ziua! Cat la suta pot retine din salari de la o angajata cu salariul minim pe economie ?Am primit notificare; are de achitat 2 credite la diferite banci ,am voie sa retin 60% din salari si vira bani in contul banci?30% /30% Multiumesc!
Cel mai recent răspuns: nagymartin , utilizator 22:44, 2 Aprilie 2019
Buna seara,
Conform art. 728 C.Pr.Civ. alin 2, maximum cat se poate opri este de 50%.
Multiumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)
1/3 din salariu ContSters378311 ContSters378311 Buna seara! Sunt in imposibilitatea de a intelege un lucru si va cer ajutor sa o ajutam... \" Seful meu tocmai m.a anuntat ca a primit o executare silita ... (vezi toată discuția)
Este legal ? vioricaiulia vioricaiulia Am salariu minim pe economie, pe care-l primesc pe card, ( in jur de 1100 lei). M-am trezit ca banca mi-a pus oprire pe salariu pentru o presupusa suma de ... (vezi toată discuția)