avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Cum aflu cifrele financiare ale unei firme?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Cum aflu cifrele financiare ale unei firme?

Buna ziua!

Sunt asociat intr-o firma, cu 10%. Dar imi banuiesc asociatii ca imi ascund datele reale despre profit si pierdere ale firmei.

Adica, mie mi se spune ca este pe pierdere iar eu banuiesc ca ei sunt pe castig.

Contabilul nu imi raspunde la telefon. Din alta parte, de unde as putea afla datele reale ale bilanturilor depuse de-a lungul timpului?

Se pot face chestii urate pe la spate, basca faptul ca, la un moment dat, pot sa ma trezesc ca sunt bagat in cine stie ce....si habar nu am avut.

Dar , inainte de toate, ma intereseaza sa aflu profitul (sau pierderea...) firmei...!

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: catalinm75 , utilizator 13:20, 3 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand o sa se aprobe bilantul pentru anul 2018 de catre adunarea generala a asociatilor veti putea sa solicitati copie dupa bilantul firmei. Puteti sa conditionati semnarea procesului verbal al adunarii generale de prezentarea acestei situati.
Mai puteti consulta o forma prescurtata (inclusv profit sau pierdere) a bilantului pe anii din urma la adresa [ link extern ]
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire administrator din firma criston84 criston84 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt documentele necesare pentru a iesi din administratia firmei pentru a ramane numai ca si asociat. Firma are 3 asociati ... (vezi toată discuția)
Dividende neincasate DonD DonD Am fost asociat intr-o firma (SRL), pe care am parasit-o anul trecut, fara sa imi incasez dividendele realizate in ultimii 5 ani. As dori sa stiu, daca mai pot ... (vezi toată discuția)
Dividende - distribuite doar o data pe an? Alin Ionescu Popescu Alin Ionescu Popescu Buna ziua, Am o intrebare legata de distribuirea dividentelor: se poate scoate suma de pana la 24.960 lei (cu un impozit de 5%) o singura data pe an? Sau ... (vezi toată discuția)