avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Mi-am fracturat rotula la locul de muncă, dar ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Mi-am fracturat rotula la locul de muncă, dar datorită cunoștințelor pe care le are la spital managerul, mi s-a pus codul ,,boală obișnuită''. Sunt operată, am sârmă în rotulă, sunt plătită cu 75%, acum mai pot face plângere sau orice altceva?

Mi-am fracturat rotula la genunchi . La locul de muncă . A mers managerul cu mine Si Să ocupat el de tot , cunoștințe în spital . Mi sa pus boală obișnuită. Sunt operată la rotulă , am sârmă la rotulă . Nu mi sa spus nici din prima că o să îmi bage sârmă. Mă plătesc cu 75%, nu cunosc legi nimic . Mai pot face plângere ceva. ?? Eu am înregistrare vocală care dovedește că la muncă am căzut, si că mă dus cu taxiul. Pot face ceva?
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 14:15, 6 Aprilie 2019
Nu scriam in acelasi timp ci in zile diferite si la ore diferite.
Ma rog, cum spuneti dumneavoastra. Inseamna ca eu nu am fost atent. Altadata o sa fiu !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca cod 003 Maria 198 Maria 198 Bună ziua, pentru un accident de munca cod 003,fractura maleola peroniera, cât % din salariul brut mi se oferă? Din câte am auzit se oferă salariul brut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, soțul meu a avut un accident de munca la începutul ... Andagrig4 Andagrig4 Bună ziua, soțul meu a avut un accident de munca la începutul lunii foarte grav,lovitura la coloana cervicala și acum este semiparalizat de la gat în ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cu cod 03 - accident de munca mitrofan emilia mitrofan emilia Buna ziua Ma intereseaza cine plateste un CM cu cod 03 - accident de munca si daca certificatele medicale trebuiesc inregistrate la Casa Judeteana de Pensii. ... (vezi toată discuția)