avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scutire impozit prgoramator ajutor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scutire impozit prgoramator ajutor

Buna ziua,

Lucrez ca programator in IT si din februarie 2018 am avut scutire de la plata impozitului pe venit, dat fiind faptul ca am diploma de bacalaureat si urmez crusurile unei institutii de invatamant superior. De curand mi s-a coumincat ca au fost facute niste schimbari legislative si nu mai pot beneficia de scutirea de impozit.

Intrebarea mea este: care sunt aceste schimbari legislative?

Alte discuții în legătură

Inginer colegiu - scutire impozit AlexandruC84 AlexandruC84 Buna ziua, Sunt un absolvent al Politehnicii din Timisoara, in anul 2007, Electronica si Telecomunicatii, pe diploma mea scrie \"Inginer Colegiu\" si pana ... (vezi toată discuția)
Angajare post it anelia88 anelia88 Buna ziua! As vrea sa stiu daca o persoana ce a terminat un liceu cu profil uman (detine diploma de bacalaureat) poate fi angajata in domeniul IT daca ... (vezi toată discuția)
Cor 351201 fara a beneficia de deducere de impozit it ? RobertHuszti RobertHuszti Buna ziua, Am urmat cursurile acreditate pentru a ma incadra pe pozitia COR 351201 (Programator Ajutor). Din nefericire nu am urmat cursuri de invatamant ... (vezi toată discuția)