avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COR 351201 fara a beneficia de deducere de impozit IT ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COR 351201 fara a beneficia de deducere de impozit IT ?

Buna ziua,
Am urmat cursurile acreditate pentru a ma incadra pe pozitia COR 351201 (Programator Ajutor). Din nefericire nu am urmat cursuri de invatamant superior, am doar diploma de bacalaureat. As putea beneficia de deducerea de impozit in IT fara invatamant superior si doar in baza diplomei acreditate de Ajutor Programator ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 22 Martie 2021
Ce condiţii trebuie să îndeplinească IT-iştii pentru a beneficia de scutirea de impozitul pe venit
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pot sa scutesc de impozit un angajat care nu are studii ... elizacristina elizacristina Buna ziua, Pot sa scutesc de impozit un angajat care nu are studii superioare in domeniul IT? Nu imi este clar. In ordinul 20463/2023 se specifica: art 1 lit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am absolvit facultatea de automatica si calculatoare ... Ieeara Ieeara Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare in 2015 fara a-mi sustine examenul de licienta. Recent mi-am schimbat locul de munca si am ... (vezi toată discuția)
Studii necesare - manager proiect informatic - cod cor 251206 andrei_tatu andrei_tatu Am o intrebare legata de studille necesare pentru functia \"Manager de Proiect Informatic\" (Cod COR: 251206). Sunt absolut necesare studii superioare pentru ... (vezi toată discuția)