avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1473 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Expertiză în partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Expertiză în partaj

S-a dispus expertiză în partaj 50%.
Eu am plătit, fostul soț nu și nici nu cred că va plăti.
Ce este de făcut?? Instanța îl poate obliga?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:39, 4 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa achitati dumneavoastra si partea lui solicitand instantei sa fie dispusa obligarea lui la plata cotei achitate de dumneavoastra.
Cand se vor echilibra loturile sa se ia in considerare si contravaloarea platii efectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariul expertilor Cezar66 Cezar66 Am un proces de partaj care,in sfarsit,maine, se termina!As vrea sa stiu despre expertiza:am inteles de la avocatul meu ca,maine se va stabili un expert care ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla ? JM15 JM15 Buna ziua, Am si eu o intrebare.Dupa un partaj din 2010 prin sentinta o jumatate din casa mi-a revenit mie si jumatate fostului meu sot dar nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Partaj voichita4075 voichita4075 in 2000am divortat (având o casa cumpărată cu chitanta de mana ) in 2002 am făcut actele fireste împreuna cu fosta soție insa sa omis sa se treacă ... (vezi toată discuția)