avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inginer diplomat echivalare masterat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inginer diplomat echivalare masterat

Buna ziua,
Imi trebuie o echivare a diplomei de inginer diplomat pre Bologna cu cea de ciclul II Master.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 5 Aprilie 2019
Cand ati absolvit facultatea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare scurta/lunga durata Marya_Raluka Marya_Raluka Buna ziua, as dori sa stiu in ce categorie de studii superioare ma incadreaz? de scurta sau lunga durata, daca am absolvit studii superioare ciclul I Bologna ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea studiilor de lunga durata dan.rosu dan.rosu Buna ziua, sunt absolventul Facultatii de Inginerie Sibiu, anul 2010 cu ex. de licenta in sesiunea iulie 2010, in sistem Bologna ciclul I. Durata recunoscuta a ... (vezi toată discuția)
Ordin 539/2013 doriacristina doriacristina Precizarile ANAF in legatura cu Ordinul 539/2013 (referitor la scutirea de impozit acordata programatorilor) spun, printre altele ca: c) angajatul trebuie ... (vezi toată discuția)