avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... membru asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

membru asociatie

sotia este proprietara in baza actului de mostenire ,eu ca sot ce trebuie sa fac sa pot devenii membru in asociatia de proprietari deoarece presedintele spune ca sunt chirias .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:21, 5 Aprilie 2019
Afirmatia presedintelui de asociatie demonstreaza ca acesta nu stapaneste dispozitiile in vigoare
Conform disp L nr 196/2018 membru proprietar este locatarul care detine calitatea de proprietar de apartament si care incheie cu asocitia de proprietari acord de asociere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Președintele asociației nu vrea ca anumiți proprietari să devină membri și le tot respinge cererile de adeziune. este legal acest lucru? FloryLory FloryLory Buna ziua, Presedinte blocului in care locuiesc se opune ca anumiti proprietari din bloc sa faca parte din asociatia de proprietari. Invoca tot felul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in urma demisiei actualului presedinte de bloc/asociatie ... Eugeniu Piperea Eugeniu Piperea Buna ziua. In urma demisiei actualului presedinte de bloc/asociatie se va alege un nou presedinte. Intrebarea mea este daca sotia mea poate fi aleasa ... (vezi toată discuția)
Chirias al primariei Amelia Daniela Amelia Daniela Buna ziua, problema mea este urmatoarea, in blocul in care locuim avem o vecina la parter care este Chirias de toata viata cred ca al primariei ca ea nu si-a ... (vezi toată discuția)