avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prescriptie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prescriptie

Buna ziua,
S-a emis o factura de 1.000 lei unui client. Timp de 3 ani nu s-a facut niciun demers pentru recuperarea sumei de la data scadentei acesteia. In al patrulea an clientul plateste 200 lei din factura,
Intrebarea este, daca recunoasterea partiala a creantei dupa termenul de 3 ani de la scadenta facurii, face sa curga un nou termen de prescriptie pentru suma de 800 lei?
MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Prescriptia comerciala Andrei T Andrei T creantele comerciale se prescriu in 3 ani. am o factura emisa in data de 21.08.2006 scadenta in 21.09.2006. acesta factura s-a prescris? care este data la care ... (vezi toată discuția)
Facturi neachitate mai vechi de 3 ani ddianna ddianna Buna ziua, In cazul facturilor neachitate, mai vechi de 3 ani, dar din care am mai incasat o parte de curand, mai am sanse de recuperare in instanta? Sunt ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii vechi atti atti Am cateva facturi vechi (3 – 6 ani ) emise si neincasate (motivele principale : distanta sute de km,administrator de negasit…) de la firme care ... (vezi toată discuția)