avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De unde fac rost de o carte de
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De unde fac rost de o carte de

varianta 2: o pagina web de pe care imi pot extrage toate art. celoui mai recent Cod Civil Ro ?GRATUIT!!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Mai 2006
amy_pilot, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriana_ , utilizator 19:24, 10 Mai 2006
Eu l-am gasit de pe google si il am salvat in fisier. Ideea este ca acum nu il mai gasesc ca sa iti pot trimite si tie linkul. daca vrei, da-mi o adresa de mail si ti-l trimit.

In orice caz, baza de date a CD este de liber acces:
www.cdep.ro
Pt codul civil insa nu am putut gasi legea! S-a aprobat sau inca e in stare de proiect??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de apel danalida danalida Cerere de apel Aș dori dacă se poate va rog să primesc un răspuns la următoarea situație nițel cam complicată: în ultima zi a termenului de apel ... (vezi toată discuția)
Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)
Codul muncii Adriana_84 Adriana_84 Buna ziua, am nevoie de ultima varianta a codului muncii, daca ma poate ajuta cineva cu o varianta pdf, sau un link de unde as putea sa-l descarc... Va ... (vezi toată discuția)