mihaela_2 
	    	Utilizator

mihaela_2 
	    	Utilizator	    

mihaela_2, utilizator
 mihaela_2, utilizator 	
			 mihaela_2 
	    	Utilizator

mihaela_2 
	    	Utilizator	    

Limita de varsta.
 Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			~ final discuție ~
 danielatoma52	                   

Sunt nascuta in martie 1958 si sunt pensionata de boala/invaliditate  grd III din 2013 iar din  martie 2014  am devenit nerevizuibila deoarece aveam 56 de ani ... (vezi toată discuția)
	                    danielatoma52	                   

Sunt nascuta in martie 1958 si sunt pensionata de boala/invaliditate  grd III din 2013 iar din  martie 2014  am devenit nerevizuibila deoarece aveam 56 de ani ... (vezi toată discuția)

amondaos	                   

Mama s-a pensionat in 1989 pe caz de boala. A primit ieri o decizie de la casa de pensii in care i se comunica faptul ca, in cf. cu art. 82 din L 263/2010, ... (vezi toată discuția)
	                    amondaos	                   

Mama s-a pensionat in 1989 pe caz de boala. A primit ieri o decizie de la casa de pensii in care i se comunica faptul ca, in cf. cu art. 82 din L 263/2010, ... (vezi toată discuția)

dorobantuflorica	                   

sant barbat ,nascut 23.noiem.1951am o vechime de37 ani de stagiu complet de cotizare si40 ani stagiu de cotizare realizat.actualmente sant pensionat boala ... (vezi toată discuția)
	                    dorobantuflorica	                   

sant barbat ,nascut 23.noiem.1951am o vechime de37 ani de stagiu complet de cotizare si40 ani stagiu de cotizare realizat.actualmente sant pensionat boala ... (vezi toată discuția)