avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am obținut prin ordonanță președințială program ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am obținut prin ordonanță președințială program de vizită la copil, însă ulterior mama a obținut de la judecătorie ordin de protecție. Cum se procedează în continuare?

Am obținut prin ordonanță președințială program de vizita la copil.. ulterior ea a obținut de la judecatorie ordin de protecție....
In minuta sentinței există excepții in proceduri civile, penale si administravive.. ordonanța președințială face parte din una dintre aceste excepții?
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Eu vroiam sa stiu daca ordonanța președințială face parte din excepțiile din ordinul de protecție. Poate m-am exprimat eu greșit, Infine! Iar voi dragi prieteni ati cautat sa deviati.. imi prezint scuze.

When a scris:

Cum sa nu fiu pe subiectul discuției? V-am răspuns la întrebare ba mai mult, v-am dat sfaturi despre cum sa mai puteți legal sa va apropiați de copilul dumneavoastră.
Sau credeți ca după ce se termina astea 3 luni, brusc și din senin, se va considera ca timpul și Dumnezeu au avut o influenta benefica asupra dumneavoastră și puteți fi lăsat la fosta soție în casa cu ea și cu copilul? Pai e ca și cum ai insista sa ai mai multe lucruri de prezentat la știrile de la ora 5.. Ca doar nu ați predat singura maceta din oraș

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor 3l3n@ 3l3n@ Divort de comun acord. Problema este ca avem un copil cu varsta sub un an, care este alaptat si amandoi dorim custodia. Ce prevede legea in astfel de cazuri? ... (vezi toată discuția)
Mama baietelului nu ma lasa, sa-mi vad fiul - ce este de facut gaz gaz Ne-am separat de partenerul de viata la sfarsitul luni mai. De atunci nu ma lasa, sa-mi vad fiul. Mai precis, saptamana trecuta mi-am aztu fiul de trei ori: de ... (vezi toată discuția)
Minori teodosie113 teodosie113 As dori sa stiu si eu daca intr-un proces pentru stabilirea unui progrem de vizite al minorului prin ordonanta presedentiala se poate cere expertiza ... (vezi toată discuția)