avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii infiintare S. C. in domeniu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii infiintare S. C. in domeniu financiar-fiscal-contabil

Buna ziua, spuneti-mi va rog daca fiind economist licentiat pot deschide o SC cu un domeniu de activitate care tine de sfera financiar-contabila. Stiu ca pentru servicii de contabilitate nu se poate, dar s-ar putea pentru anumite servicii gen consultanta contabila sau ceva apropiat?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sfedu , utilizator 14:58, 8 Aprilie 2019
Mentionez ca sunt si jurist licentiat si as vrea sa desfasor o activitate de consultanta celor care spre exemplu doresc sa isi deschida o sc, sa isi faca un plan de costuri, o strategie financiara, etc.
Pot desfasura atfel de activitati printr-o sc fiind doar economis si jurist? Daca da, la ce coduri caen m-as incadra?
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiect activitate srl-d Dacii74 Dacii74 Buna ziua! Am o nedumerire si apelez la ajutorul dvs.profesionist:sunt de profesie economist,si vreau sa-mi infiintez un SRL-D.As dorii ca unul din ... (vezi toată discuția)
Venituri din consultanta si management Amalia73 Amalia73 Buna seara. As dori sa stiu 1- in ce constau activitatile de consultanta si management (coduri CAEN?) care potrivit reglementarii din Cod Fiscal de la 1 ... (vezi toată discuția)
Firma de consultanta forma de organizare zzanetta zzanetta Vreau sa infiintez o firma de consultanta cu urmatoarele activitati: - consultanta infiintare societati - consultanta juridica si financiar-contabila - ... (vezi toată discuția)