avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe notariale donatie teren agricol
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe notariale donatie teren agricol

Va rog frumos sa-mi spuneti aproximativ cat va trebui sa platesc la notar in cazul in care voi primi prin donatie de la rudele mele a 10 ha de pamint in judetul Bihor, zona orasului Marghita. (Valoarea pamintului este de 30000 RON). Dar daca va trebui sa cumpar 3,34 ha. si doar 6,66 ha. vor reprezenta donatia atunci cat va trebui sa platesc? Nu ma pot adresa unui notar fiindca sunt in strainatate si ajung doar cu o zi inainte de a merge la notar, dati-mi va rog macar o idee , sa nu lesin cand voi auzi pretul la notar. Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 08:40, 23 Noiembrie 2009
Buna ziua,
Contactati Telefonic/Fax/E-mail un Birou Notarial din Romania.
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza teren extravilan in certificat de mostenitor extrem de mare stanescu2 stanescu2 Buna ziua, Eu si sora mea am mostenit de la tatal nostru doua hectare de padure (2 parcele separate - unul de 1 ha si celalat cota indiviza de 1/3 din 5 ha) ... (vezi toată discuția)
A murit tata, nu stiu ce sa fac. mihaela2001 mihaela2001 Buna ziua, va rog frumos ajutati-ma, tata a murit acum 2 zile. Locuia singur, sotia lui a murit acum 2 ani. Sunt singurul lui copil. Avea apartament cu 2 ... (vezi toată discuția)
Donatie 1/2 apartament Dimofte Sarolta Dimofte Sarolta Am mostenit impreuna cu sora mea un apartament in cota de 1/2 fiecare.(avem certificat de mostenitor in acest sens) Intentionez sa donez sorei mele jumatatea ... (vezi toată discuția)