avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am nevoie de o parere. Are rost sa fac apel?
Discuție deschisă în Executare silită

Am nevoie de o parere. Are rost sa fac apel?

Am primit urmatoarea solutie:
"Respinge excepţia netimbrării, excepţia tardivităţii introducerii contestaţiei, excepţia lipsei calităţii procesuale pasive, excepţia lipsei motivării, excepţia lipsei calităţii de reprezentant şi excepţia inadmisibilităţii invocate prin întâmpinare de Secapital S.a.R.L., ca neîntemeiate. Respinge contestaţia la executare formulată de contestatorul Ignat Adrian în contradictoriu cu intimatele Secapital S.a.R.L. şi Investcapital LTD, ca neîntemeiată. Respinge cererea de constatare a prescripţiei dreptului de a cere executarea silită formulată de contestatorul, ca neîntemeiată. Respinge cererea de cheltuieli de judecată şi cererea de restituire a taxei judiciare de timbru formulate de contestatorul Ignat Adrian, ca neîntemeiate. Cu drept de apel în termen de 10 de zile de la comunicare, cererea de apel putând fi depusă la Judecătoria Dorohoi. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 09 aprilie 2019."

Are rost sa merg mai departe cu apel?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:19, 9 Aprilie 2019
Aveți motive de apel`? Care e motivarea instanței de a vă respinge contestația`? Ce scrie în motivare`?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare dorudrg dorudrg buna ziua.astazi 22.03.2018 am avut un proces cu cei de la kruk in legatura cu o suma de bani datorata in urma unui credit bancar din 2008 instanta mi.a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa inteleg limbajul juridic folosit intr-o ... LIBI LIBI Buna ziua, Doresc sa inteleg limbajul juridic folosit intr-o decizie data astazi intr-un proces aflat pe rolul judecatoriei Iasi, in care se decide ... (vezi toată discuția)
Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a creditorului actual GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, In noiembrie 2017,firma de recuperari creante Secapital SaRL a solicitat la BEJ o executare silita,s-a incuviintat la Judecatorie executarea pe ... (vezi toată discuția)