avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie

Am primit acasa o citatie pe numele meu in calitate de reclamant in care imi spune ca trebuie sa ma prezint in fata instantei la o anumita data. Spune acolo in caz de neprezentarea partilor, se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se va face in lipsa. Eu am probleme de sanatate grave si nu ma pot prezenta. Daca se prezinta doar avocatul meu e suficient, sau trebuie sa trimit vreun inscris si daca da ce trebuie sa scriu in el?
Cel mai recent răspuns: utilizator16eu , utilizator 20:00, 9 Aprilie 2019
Care este obiectul dosarului?
despagubiri

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Care este obiectul dosarului?

Buna ziua,
Se poate prezenta doar avocatul.
Va va lamuri el, dealtfel, la semnarea imputernicirii.
Am prmit avocatul de la barou si din ce am inteles eu nu e nevoie de imputernicire. Are imputernicire avocatiala.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Se poate prezenta doar avocatul.
Va va lamuri el, dealtfel, la semnarea imputernicirii.

Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2019
utilizator16eu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate solicitare cheltuieli de judecată amariusflorin amariusflorin Bună. Vă solicit opinia în următoarea problemă; Proces civil. La fond (după 7 termene) reclamantul pierde și este obligat să achite pârâtului ... (vezi toată discuția)
Procura data unui avocat Pilu Pilu Buna. As avea si eu o intrebare daca poate sa ma lamureasca cineva. Conform art. 68 din Codul de procedura civila, Procura pentru exerciţiul dreptului de ... (vezi toată discuția)
un avocat,poate reprezenta o persoana plecata instrainatate,intr-un proces de divort? mihai251979 mihai251979 Buna seara! Sotul, sorei mele a inaintat cerere de divort.A primit 2 citatii acasa ,urmatoarea infatisare urmand sa aiba loc in data de 27.02.2012.Sora mea ... (vezi toată discuția)