avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Are dreptul membrul unei asociații de proprietari să ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Are dreptul membrul unei asociații de proprietari să vadă copii ale contractelor încheiate de președintele acesteia cu diverse firme (curățenie, montaj ferestre PVC etc.)?

Proprietarul unei asociații are dreptul de a cere președintelui asociației copii după orice fel de contracte, încheiate de acesta cu diverse firme ( curățenie, montaj ferestre PVC ..etc )
Trebuie cumva si acordul firmelor respective ,pentru aceasta ,
sau...
Multumesc ,
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:48, 10 Aprilie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exact, asta spuneam si eu. Ne dam cu parere, insa cu parerea ne-am dat si in perioada in care Legea a fost in dezbatere publica.
Cunosc situatia in care organizatii puternice (reprezentate ala asociatiilor de proprietari din tara) din Iasi, Bucuresti, Timisoara, Constanta, au trimis propuneri, opinii, observatii. Va spun de pe acum, nimeni nu ne-a bagat in seama. Este bine asa? Intreb si eu!
Stima!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2019
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gdpr Niculescu Gella Niculescu Gella Bună seara! In legea 196/2018 este prevăzută obligația președintelui de asociație de proprietari să afișeze la avizier atestatul administratorului și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, este obligatoriu sa afisam la avizierul asociatiei ... nicoleta_mititescu nicoleta_mititescu Buna ziua, este obligatoriu sa afisam la avizierul asociatiei raportul cenzorului la 31.12..? (vezi toată discuția)
Contract de mandat Niculescu Gella Niculescu Gella Proprietarii din cadrul unei asociații de proprietari are dreptul legal să solicite o copie după contractul de mandat al cenzorului pentru a vedea ... (vezi toată discuția)