avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract de mandat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract de mandat

Proprietarii din cadrul unei asociații de proprietari are dreptul legal să solicite o copie după contractul de mandat al cenzorului pentru a vedea condițiile și suma cu care membrii asociației îl plătesc pe acesta, deoarece la avizier nu sunt afișate salariile celor care au contracte cu asociația?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:25, 21 Septembrie 2019
Ca proprietar puteți cere orice document legat de asociație adresanduvă cu o cerere in acest sens președintelui de asociație .
Chiar dacă nu sunt afișate indemnizațiile , pe lista de cheltuieli trebuie să fie o rubrică cu plata fiecărui prestator din asociație ,
Pentru completa si corect a dv informare studiati disp L nr 196/2018 care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii au dreptul sa solicite si asociatia de proprietari are obligatia sa prezinte orice document al asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gdpr Niculescu Gella Niculescu Gella Bună seara! In legea 196/2018 este prevăzută obligația președintelui de asociație de proprietari să afișeze la avizier atestatul administratorului și ... (vezi toată discuția)
Ce lege obliga asociatia de proprietari sa afiseze adresa de email si nr. de telefon? gev gev Deoarece asociatia de proprietari refuza sa afiseze adresele de email si numerele de telefon ale presedintelui asociatiei si cenzorului, spunand ca nu ii ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari - lipsa raspuns in 30 de zile de la solicitare someonedan1980 someonedan1980 Am depus catre Asociata de proprietari din care fac parte o adresa scrisa (cu nr de inregistrare) in care am solicitat in scris raspuns la mai multe probleme ... (vezi toată discuția)