avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza contabila
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza contabila

Buna ziua, suntem un grup de salariați dintr o institutie bugetara. Acum un an ni s au recunoscut niste drepturi salariale si s a dat decizie pentru acest lucru. Problema este ca aceste drepturi s au calculat gresit. Intentionam sa apelăm la un expert contabil sa ne faca un calcul. Ce ne sfatuiti? Si in acest caz daca institutia nu accepta expertiza am putea actiona in instanta? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:35, 10 Aprilie 2019
Este dreptul dvs. sa deschideti actiune in instanta.
Puteti contacta un expert contabil judiciar care contracost va face calculul in baza documentelor pe care i le veti pune la dispozitie.
Daca se ajunge in instanta, expertiza contabila nedispusa de instanta poate fi avuta in vedere in conditiile in care este intocmita de un expert judiciar contabil si daca raportul raspunde la toate obiectivele ce pot fi formulate in cadrul procesului.
Este stiut faptul ca de cele mai multe ori o expertiza extrajudiciara nu este avuta in vedere de catre instante.
Lista cu experti contabili judiciari gasiti aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert evaluare pagube Doru Roman Doru Roman Daca cineva ne-a produs pagube prin inundatie in apartament, cine poate face o expertiza a pagubelor inainte sa merg la tribunal sa incep procesul? Sa ... (vezi toată discuția)
Solicit o adresa expert metulica metulica solicit o adresa a unui expert grafoscopic pt a constata ca semnatura mea prprie este alta decit sustine in cazul meu intimata expertiza pe care s o pot folosi ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila, plata suplimentara cenzor asociatie pentru efectuarea ei Georgeta2016 Georgeta2016 Daca la o asociatie de proprietari cenzorul efectueaza si expertiza contabila din partea asociatiei intr-un proces este corect si legal? (vezi toată discuția)