avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat urbanism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat urbanism

pentru refacerea bordurii trotuarului de protectie deteriorat care inconjoara un bloc este necesar certificatul de urbanism?
Cel mai recent răspuns: equia , utilizator 13:13, 2 August 2019
Conform articolului 11 din Legea 50/1991, litera: h) lucrari de reparatii, inlocuiri ori reabilitari fara modificarea calitatii si formei arhitecturale a elementelor de fatada, daca aceste lucrari nu se executa la constructiile prevazute la art. 3 alin. (1) lit. b)(se refera la monumente), astfel:
1. finisaje interioare si exterioare - tencuieli, placaje, altele asemenea;
2. trotuare, ziduri de sprijin ori scari de acces;

Fiind vorba de bloc, presupun la oras. eu totusi va sfatuiesc sa cereti un acord de la Primaria respectiva.
Ultima modificare: Vineri, 2 August 2019
equia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie sebyza94 sebyza94 Buna ziua! As dori sa inalt trotuarul cu 10 cm si nu stiu daca am nevoie de autorizatie sau nu. Va veni o firma sa toarne cimentul cu o cifa. Suprafata este de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica luca luca luca luca Pentru efectuarea unei lucrari partiale de reabilitare termica (nu toate apartamentele au subscris ideii), este necesar certificat de urbanism si autorizatie ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuiesc pentru autorizatie de placare cu polistiren abrassu abrassu Buna ziua locuiesc intr-un bloc vila din Ploiesti cu 11 apartamente unde nu exista Asociatie de proprietari sau administrator,deoarece sunt abonamente separate ... (vezi toată discuția)