avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensioare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensioare

am sotia care are o vechime in munca de 24 ani in 2010 a facut un AVC ischiemic a dobandit un handicap de gradul 1 permanent are 57 de ani beneficiaza de vro reducere a varstei de pensionare ?

Alte discuții în legătură

Reducerea varstei standard de pensionare pentru persoanele incadrate in grad de handicap micaha micaha Buna ziua, Ma numesc M.C. Am varsta de 57 de ani si o vechime neintrerupta in munca de 35 de ani (in invatamant - profesoara). Am o boala congenitala: ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori niste lamuriri cu privire de la trecerea de ... mona m mona m Buna ziua as dori niste lamuriri cu privire de la trecerea de la pensia de boala la cea de limita de varsta, varsta 48 ani vechime in munca 5 ani din 2008 ... (vezi toată discuția)
Handicap bobuonisei bobuonisei Buna ziua, Daca am lucrat in grupa 1 de munca ca si persoana cu handicap gradul 2 timp de 10 ani, mai am dreptul si la reducere de varsta conform grupei, pe ... (vezi toată discuția)