avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Stâlpi electrica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Stâlpi electrica

Buna ziua !
Acum 20 de ani am achiziționat un teren unde mi-am construit o casă ,menționez că nu aveam apa nici curent tras deoarece pamântul luat era pe o ,,ulită" lipsită de acestea
La vremea respectivă eu am cumparat 2 stâlpi de metal de la electrica pentru a mă lega la energia electrică .
De curand cineva și-a construit o casă langă mine ,aceștia au pretenția să se lege la curent în mod gratuit de stâlpi cumpărați de mine ,ei aduc ca argument ,,că nu contează cine a luat stâlpi ,așa e legea" as dori un raspuns întemeiat pe lege dacă are dreptate sau nu .multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: petrut12 , utilizator 11:46, 11 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt a se conecta la reteaua electrica este nevoie de a intra pe proprietate dvs privata ceea ce nu cred ca se va intampla intrand la violare de domiciliu.NU au cum va obliga
pe langa asta au fost cumpărați de mine.multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste stalpii de curent ? Diegutza Diegutza Buna seara,doresc sa va consult in urmatoarea problema: -am construit o casa de locuit in intravilanul unui sat din Transilvania. Desi ulita pe care am ... (vezi toată discuția)
Bransare teren la utilitati ContSters94154 ContSters94154 este o gospodarie in vecinatatea terenului meu care are tras curent - este vorba de un bransament privat (adica omul la vremea respectiva a platit si stalpii ... (vezi toată discuția)
Evictiune in contractul de vinzare cumpare ionela07 ionela07 buna ziua in anul 2008 am cumparat o casa cu toate utilitatile,in urma cu 2 luni m-am trezit ca sunt debransat de la energia electrica ,tot acum am aflat ca ... (vezi toată discuția)