avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ma cauta politia de 5 ani
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ma cauta politia de 5 ani

Buna ziua,cum pot afla De ce ma cauta politia acasa,spun mereu ca e cu armata....atat...legal cum pot afla din 2009 sant plecat in strainatate...multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:48, 15 Aprilie 2019
La avocat nu ii trebuie procura notariala.

Este suficient să il platiti si asa il angajați , urmând ca în baza contractului de asistență juridică sa se emită imputernicirea avocatiala în baza căreia se va prezenta în fața autorității competente.
Buna ziua. Ideea este ca poate face ceva..indiferent unde se afla.
Puteti angaja un avocat roman prin orice mijloace (telefon, fax, e-mail, plata prin transfer bancar sau PayPal). In orice caz de multi ani in Romania nu mai e obligatoriu sa se faca armata. Exceptii: soldatii angajati cu contract de munca. Dar poate ca ati fost condamnat cand inca armata era obligatorie.
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2019
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura data unui avocat Pilu Pilu Buna. As avea si eu o intrebare daca poate sa ma lamureasca cineva. Conform art. 68 din Codul de procedura civila, Procura pentru exerciţiul dreptului de ... (vezi toată discuția)
Am resedinta in strainatate. legalizare imputernicire la succesiune. bellman bellman Am resedinta in strainatate. In Romania la succesiunea dupa tatal meu vreau sa o imputernicesc pe mama mea sa ma reprezinte. Datorita unui accident nu ma pot ... (vezi toată discuția)
Divort la distanta este posibil ? eu am domiciliu de 5 ani in ... GabrielCodreanu91 GabrielCodreanu91 Divort la distanta Este posibil ? Eu am domiciliu de 5 ani in uk, sotia in Romania. Suntem amandoi de acord sa terminam casatoria. Se poate face fara ca eu ... (vezi toată discuția)