Trebuie să fac un contract de arendă pe un teren al bunicilor, dar nu pot pentru că trebuie să conexez mai multe succesiuni (mama e decedată). Am alte opțiuni pentru a putea arenda proprietatea?
Buna ziua, trebuie sa fac o succesiune dupa bunica in Bucuresti, pe care sa o conexeze de o succesiune a bunicului in Valcea.
Stie cineva un notar care poate sa faca asta si daca poate sa imi dea numele si telefonul de birou sau mailul.
Trebuie sa fac un contract de arenda pe o proprietate pe numele bunicilor si pentru ca mama (defuncta) nu a dezbatut succesiunea, nu am cum. Si pentru ca succesiunea dupa mama a fost incheiata inainte de conexare, trebuie sa deschid succesiunea dupa bunica in Bucuresti sa o conexez de bunicul, apoi sa fac o alipire la cea a mamei (sau asa mi s-a explicat).
Pe mine ma intereseaza sa fac arenada pentru terenul respectiv, daca exista o alta optiune, astept sugestii.
:D la fel si la mine, la nomenclatorul stradal am intrebat la primarie, m-au trimis la patrimoniu, patrimoniu mi-a cerut plan topografic si actele pe casa. Am depus ca nu stiam si pana la urma am intrebat si la primaria de sector, cand au auzit ce am facut pentru nomenclator mi-au dat foaia pe loc, aparent am cerut altceva stradal la patrimoniu :D