avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces defaimare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces defaimare

Buna ziua! Sunt in divort cu sotul meu, dupa 20 de ani de casnicie eu am avut o aventura si i am spus, el n a putut trece peste si asa ca a plecat de acasa..dupa un an a intentat divortul.
Problema mea nu este asta, problema este soacra mea care de un an de zile imprastie tot felul de minciuni intre cunoscuti,rude si vecini despre mine. Am aflat chiar ca am vrut sa i omor odorul ..a fost pana si la restaurantul de unde cumpar mancare si m-a facut cun
ou si cu otet doar doar nimeni nu ma mai ajuta acum ca am ramas singura.
Intrebarea mea este, pot sa o dau in judecata pentru defaimare? Am martori carora le.a spus minciuni despre mine, oameni care ma cunosc, am inregistrare cu ea cand ma ameninta ca mi da copilul la orfelinat...
Eu am suferit o depresie accentuata,din cauza asta am incercat sa mi i.au zilele in speranta ca voi scapa de ea. Toata casnicia m-a terorizat si m-a jignit, datorita faptului ca am un handicap(transplant renal) am fost nepotrivita pentru copilul ei si pana la urma a reusit sa ma desparta de el.
Am ajuns sa ma urasc si sa.mi urasc barbatul din cauza ei.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:55, 14 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti formula o acțiune civilă prin care sa solicitați daune morale fostei soacre.Discutati cu un av.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire? InnA29 InnA29 Buna seara, Am si eu poveste foarte trista pe care as vrea sa o impartasesc in speranta ca exista cineva aici care ma v-a sfatui cum trebuie sa reactionez sau ... (vezi toată discuția)
Test paternitate AlinaCa AlinaCa Buna ziua, Urmeaza sa divortez la insistentele sotului meu care are o alta relatie. Doreste divort notarial. Dupa trei saptamani de negocieri dure am ajuns ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu (mama cu copii) ddps ddps Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Nu stiu ce sa fac... Sunt barbat, casatorit de 11 ani, avem 2 copii (8 ani, respectiv 6 ani). Sotia s-a ... (vezi toată discuția)