avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1490 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Daca sunt obligat plata la credidam?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Daca sunt obligat plata la credidam?

Buna ziua! Administrator la : restaurant mic cu un singur televizor nu ascult muzica sunt obligat sa platesc taxa lunara catre uniunea producatorilor fonogramice romanesti si credidam ?va rog frumos sa raspunda cineva multiumesc!
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Daca sunt obligat? nagymartin nagymartin Buna ziua! Am un restaurant mic cu un singur televior sunt obligat sa platesc o taxa lunara catre UPFR uniunea producatorilor de fonograme si daca nu ascult ... (vezi toată discuția)
Autorizatie neexclusiva de la upfr veronica ciucanu veronica ciucanu Am o cofetarie si se asculta muzica ambientala de pe stick inregistrat de noi .Am autorizatie de la UCMR-ADA.Cei de la UPFR zic ca imi trebuie si de la ei ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)