avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... DACA SUNT OBLIGAT?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

DACA SUNT OBLIGAT?

Buna ziua! Am un restaurant mic cu un singur televior sunt obligat sa platesc o taxa lunara catre UPFR uniunea producatorilor de fonograme si daca nu ascult muzica?
Cel mai recent răspuns: Horatiu Coldea , Consultant de business 18:48, 10 Octombrie 2019
Va rog sa ma lamureasca cineva!

nagymartin a scris:

Buna ziua! Am un restaurant mic cu un singur televior sunt obligat sa platesc o taxa lunara catre UPFR uniunea producatorilor de fonograme si daca nu ascult muzica?

Muzica nu inseamna doar piese muzicale ci si fonduri muzicale din spoturi video.
Nu exista canal de televiziune care sa nu foloseasca, macar in calupurile publicitare sau generice, fonduri muzicale.
In plus UPFR (producatori) trebuie sa achitati remuneratii si catre CREDIDAM (artisti interpreti si executanti) si UCMR-ADA (autori). Mai mult, avand in vedere ca folositi opere audio-vizuale (tv) trebuie sa achitati remuneratii si catre UPFAR-ARGOA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa drepturi de autor pentru muzicã ambientalã Crinisor Crinisor Buna ziua, pt difuzare muzica ambientala, am platit taxe la UCMR-ADA si CREDIDAM. Mi-a mai cerut sa platesc si la ei UPFR-ul. Pe site la ORDA mai apar si ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru difuzarea muzicii ambientale borihu borihu Bună ziua. Avem un hotel de trei stele și plătim pentru difuzare muzica ambientala la Credidam, Ucmr-Adă. UPFR, la TVR și acum a venit UPFAR-ARGOA. Ne ... (vezi toată discuția)