avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Cum e calculata vechimea in munca?
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Cum e calculata vechimea in munca?

Lucrez de 20 ani in invatamantul primar, anterior am lucrat 13 ani, laboranta intr-o fabrica textila. Pana acum cativa ani, primeam salariul aferent grilei/profesor inv.primar si separat la vechime primeam o suma ce reflecta vechimea in munca. Momentan lucrez cu prietena la un Colegiu National .Ne-am angajat in acelasi an, avem aceeasi calificare si acelasi salariu, iar cum va spuneam ,inainte aveam o suma in plus ce reflectau cei 13 ani lucrati in alt domeniu. Acum am 33 ani vechime in munca/20 ani vechime in invatamant si nu mai exista nicio diferenta intre mine si prietena mea care are doar 20 ani vechime in munca/ in invatamant!
Asa este legea acum? Incerc sa inteleg! Multumesc mult!
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2019
helennelu@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 18 Aprilie 2019
Va referiti la vechimea totala in munca sau la vechimea in invatamant ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi si sporuri monica41 monica41 Am in cartea de munca 20 de ani si 8 luni, vechime totala din acestia in invatamant 18 ani si 4 luni , dintre acestia 8 ani necalificata iar restul calificata ... (vezi toată discuția)
Ccc = vechime in munca? lupan2maria lupan2maria am si eu o nelamurire si sper sa ma ajute cineva, vreau sa stiu daca cei 2 ani de crestere copil intra la vechimea in munca? va multumesc frumos (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant bilibokju bilibokju Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in legatura cu vechimea mea in invatamant. Pana acum am lucrat asa: 1990. 02.10-1991. 08. 31- prof suplinitor ... (vezi toată discuția)