avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inchiderea procedurii de insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inchiderea procedurii de insolventa

Buna ziua,

referitor la procedura de executare silita in sine, impotriva unui debitor (societate comeciala) , care intra ulterior in insolventa, (i se aproba planul de reorganizare si in final se inchide procedura cu reintegrarea acestuia in circuitul economic) , aceasta ramane suspendata potrivit legii 85/2006. Dar dupa inchiderea proc.de insolventa,si revenirea societatii, practic executarea silita continua. sau inceteaza?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 10:46, 17 Aprilie 2019
In principiu inceteaza suspendarea executarii silite si se reia executarea.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare actiune Crina001 Crina001 La iesirea din insolventa se poate repune pe rol o actiune care a fost incetata, in procedura de insolventa, pe art. 75 teza finala din Legea 85 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce se intampla cu creantele inscrise in tabelul definitiv ... falvius falvius Buna ziua, Ce se intampla cu creantele inscrise in tabelul definitiv al creantelor dupa inchiderea procedurii de reorganizare in baza art. 175 alin. 1 din ... (vezi toată discuția)
Actiune plati compensatorii - societate in insolventa magnum88 magnum88 Buna seara. Daca introduc o actiune pentru plata sumelor compensatorii si societatea este in insolventa si i s-a aprobat planul de reorganizare, actiunea mea ... (vezi toată discuția)