avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Categoria sudorului electric
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Categoria sudorului electric

Ce categorie avea sudorul electric inainte de 1989 mai precis la Ascensorul in Bucuresti intre 1972-1984? Cu respsct.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:02, 15 Aprilie 2019
Nu exista o reglementare general valabila. Fiecare organigrama a unei societati mentiona la postul respectiv categoria de incadrare in functie de necesitatii firmei. Incadrarea putea fi cuprinsa in intervalul de categorie I-VII si chiar categorie speciala.
Va referiti la grupele de munca de la Ascensorul ?
Da, la grupele de munca de la ascensorul.



Cornel Vasile a scris:

Va referiti la grupele de munca de la Ascensorul ?

Ce imi puteti spune?

Pescar.80 a scris:

Da, la grupele de munca de la ascensorul.



Cornel Vasile a scris:

Va referiti la grupele de munca de la Ascensorul ?



Activitatea de sudura se putea incadra in grupele de munca sau conditii deosebite/conditii speciale de munca, in functie de locul de munca/ postul de lucru.

Nominalizarea persoanelor care se încadra în grupele I şi II de muncă se facea de către conducerea unităţilor împreună cu sindicatele libere din unităţi, tinindu-se seama de condiţiile deosebite de muncă concrete în care îşi desfăşoară activitatea persoanele respective (nivelul noxelor existente, condiţii nefavorabile de microclimat, suprasolicitare fizica sau nervoasa, risc deosebit de explozie, iradiere sau infectare etc.).
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Buna seara, doresc sa stiu daca este posibil sa am program de ... roxanatt roxanatt buna seara, doresc sa stiu daca este posibil sa am program de lucru de 6 ore fara a beneficia de grupa de munca. mulumesc (vezi toată discuția)
Am dreptul la grupa aii de munca bokor alexandru bokor alexandru in perioada dec.1981 mar. 1986 am lucrat la intreprinderea de retele electrrice deva ca muncitor necalificat categoria lucrari grele baza. a-si dori sa ... (vezi toată discuția)
Grupele de muncă sunt aplicabile obligatoriu și microîntreprinderilor ... Marcel Hau Marcel Hau Grupele de muncă sunt aplicabile obligatoriu și microîntreprinderilor particulare ? (vezi toată discuția)