avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Demisie fara preaviz de 15 zile
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Demisie fara preaviz de 15 zile

Ptr. a imi da demisia de la o firma la care sunt angajat trebuie sa fac un preaviz de 15 zile.Daca in timpul acestui preaviz ma inbolnavesc si imi iau concediu medical pe tot parcursul preavizului se poate ca la sfarsitul preavizului(aceeasi data cu sfarsitul concediului medical ) sa termin cu firma respectiva sa nu mai aiba nici o cerere de la mine?Va multumesc si va rog sa imi raspundeti repede.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 09:36, 12 Mai 2006
concediul medical suspenda cim, implicit si perioada de preaviz.
daca beneficiati de concediu medical, la reluarea activitatii continuati termenul de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizare colectiva danwxs danwxs buna ziua ! am si eu o intrebare : daca o firma se afla in insolventa si disponibilizeaza un numar de angajati cu preaviz si salarii compensatorii ( nu multe ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz concediu de odihna anemarybella anemarybella Buna sunt Ana Maria iar ieri mi-am scris demisia , mia dat 30 zile de preaviz iar azi am citit undeva ca daca nu mi-am luat concediul de odihna aferent ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! mnd mnd Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, am urmatorul caz, o angajata si-a facut cerere de incetare a cim cu data de 15 august, cererea a scris-o in data de 27 iulie ... (vezi toată discuția)